Byggmester Rolf Andreassen AS

TJENESTER

Nybygg av rødt hus

Tømrer

Vi hjelper deg å realisere akkurat din boligdrøm. Vi er et godt team av fagutlærte snekkere som jobber aktivt for deg og ditt prosjekt. Vårt motto er alltid at kunden skal være fornøyd når jobben er utført.

Et nybygd tak på rødt hus

Rehabilitering

Vi er spesialister på rehabilitering og restaurering. Å sette noe tilbake i stand slik det engang var er noe mange ønsker. Vi kan vise til tidligere prosjekter hvor vi har utført rehabiliteringer av både hus og uthus.

En mann som står på en stige

Asbestsanering

Vi tar asbest på alvor! Rolf Andreassen As har lang og bred erfaring med både innvendig og utvendig sanering av asbest. Vi kan fjerne det som må fjernes, og sørge for at det blir borte for godt.

Ny malt entre

Entrepenør

Vi tilbyr alle typer malertjenester både innvendig og utvendig maling. Trenger huset ditt et nytt strøk, eller ønsker du nye farger inne? Vi har lang og god erfaring med totalprosjekter som entreprenør. 

Hender viser til plantegning av bygg

Eiendomsutvikler

Trenger du en prosjektleder? Vi har lang erfaring med å utføre både tilbygg og nybygg. Går du med en husdrøm? Har du kjøpt tomt og klar for å starte byggingen? Vi hjelper deg også med byggesøknaden.

Mann som klipper gress

Vaktmester

Trenger du hjelp til å holde orden? Vi kan hjelpe til med rydding av gårdsplasser, klipping av hekker og andre buskevekster. Snømåking og snøbrøyting i vinterhalvåret. Ta vare på nøkler og se etter låser.

Plantegning til rekkehus

Teknisk tegning

Trenger du hjelp med å lage tegninger til ditt bygg? Teknisk tegning er en skisse over hvordan et bygg skal bygges. Vi har god erfaring med dette, og vi er nøye når vi utarbeider disse. Ta kontakt i dag.

Nybygg

Tilbygg og nybygg

Mer plass eller ny husdrøm? Vi har lang og bred erfaring med å utføre både tilbygg og ikke minst nybygg. Går du med en husdrøm? Ta kontakt for et godt tilbud.

Nybygd veranda

Veranda / Uteplass

Ny veranda / uteplass? Lyst til å ha solskinnsdager på en ny flott veranda eller uteplass? Vi kan lage både veranda og platting. Vi lager det som passer deg best.

Kontakt oss

Vi kan tilby faste avtaler med håndverkere som blant annet: Murer, rørlegger, elektriker, ventilasjonsarbeider, blikkenslager og maler. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle