Byggmester Rolf Andreassen As

Tjenester

Vi tilbyr følgende:

Tømrer

Nybygg - Tilbygg - Påbygg - Byggmester Rolf Andreassen As - Fredrikstad
Vi hjelper deg å realisere akkurat din boligdrøm. 
Vi er et godt team av fagutlærte snekkere som jobber aktivt for deg og ditt prosjekt. Vårt motto er alltid at kunden skal være fornøyd når jobben er utført. 

Rehabilitering

Oppføring av industribygg - Byggmester Rolf Andreassen Fredrikstad
Vi er spesialister på rehabilitering og restaurering

Å sette noe tilbake i stand slik det engang var er noe mange ønsker. Vi kan vise til tidligere prosjekter hvor vi har utført rehabiliteringer av både hus og uthus. 

Asbestsanering

Asbestfjerning - Rolf Andreassen As - Byggmester Fredrikstad
Vi tar asbest på alvor!

Rolf Andreassen As har lang og bred erfaring med både innvendig og utvendig sanering av asbest. Vi kan fjerne det som må fjernes, og sørge for at det blir borte for godt. Vi er en godkjent bedrift innenfor asbestsanering. 

Entrepenør

Våtrom - Godkjent våtromsbedrift - Byggmester Rolf Andreassen Fredrikstad
Totalprosjekter i hele Østfold.

Vi har lang og god erfaring med totalprosjekter som entrepenør. Vi kan være med fra første tegning, videre til første spadetak, og til levering av nøkkelferdig produkt. 

Eiendomsutvikler

Taksering - Byggfirma Rolf Andreassen As - Fredrikstad
Trenger du en prosjektleder?

Vi har gode samarbeidspartnere som kan hjelpe til med verdivurderinger og verditakseringer. Vi kan sørge for at taksten blir gjort riktig, og at du får takst etter gjeldende lover og normer. 

Vaktmester

Vaktmestertjenester fra Byggmester Rolf Andreassen As - Fredrikstad
Trenger du hjelp til å holde orden

Vi kan hjelpe til med rydding av f.eks gårdsplasser. Klipping av hekker og andre buskevekster. Snømåking og snøbrøyting i vinterhalvåret. Ta vare på nøkler og se etter låser. 

Maling

kontakt-oss-byggmester-rolf-andreassen-fredrikstad-snekker
Din maler både ute og inne

Firmaet tilbyr alle typer malertjenester både innvendig og utvendig maling. Trenger huset ditt et nytt strøk, eller ønsker du nye farger inne? Kontakt oss for god hjelp!

Tilbygg og nybygg

Mer plass eller ny husdrøm?

Vi har lang og bred erfaring med å utføre både tilbygg og ikke minst nybygg? Går du med en husdrøm? Har du kjøpt tomt og klar for å starte byggingen? Ta kontakt for et godt tilbud.

Veranda / Uteplass

Ny veranda / uteplass? 

Lyst til å ha solskinnsdager på en ny flott veranda eller uteplass? Vi kan lage både veranda og platting. Vi lager det som passer deg best, og vi har god erfaring på området. 

Vi kan tilby faste avtaler: 

Faste avtaler med håndverkere som blant annet: Murer, rørlegger, elektriker, ventilasjonsarbeider, blikkenslager og maler. 

tjenester-byggmester-rolf-andreassen-fredrikstad-nybygg-paabygg-tilbygg-vaktmestertjenester-takst